diumenge, 20 de novembre del 2011

Pa de kamut i civada


Ingredients
300 ml d'aigua tèbia
150 g de farina de força blanca
150 g de farina de força integral
100 g de farina de civada
100 g de farina de kamut
10 g de sucre
15 g de sal
30 g de llet en pols
Una mica de llet líquida
30 ml d'oli d'oliva
9 g de llevat fresc
un grapat de flocs de civada per decorar


Elaboració
1. Untem el motllo amb oli per tal que no s'hi enganxi la massa.
2. Hi afegim l'aigua, la llet en pols i l'oli.
3. Hi aboquem les farines. 
4. Posem el llevat al centre de la farina, la sal en una punta i el sucre en una altra.
5. Just abans que comenci el procés de cocció, posem una mica de llet líquida al damunt de la massa i hi posem els flocs de civada.
6. Al final del procés, traiem el pa del motllo i el deixem damunt d'una reixeta perquè es refredi.

Programació de la panificadora
Pes: 750 g
Programa: Esponjós
Cocció: Mitjana

Resultat
Un pa que no s'esmicola però que no és gens pesat. Fantàstic per fer entrepans vegetals, per exemple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...