dissabte, 11 de juny del 2011

Pa de kamut i llavors

Ingredients
400 ml d'aigua tèbia
250 g de farina blanca de força
350 g de farina de kamut
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de sucre
12 g de llevat fresc
1 cullerada sopera d'oli
Llavors de lli
Sèsam
Llavors de rosella




Elaboració
1. Untem el motllo amb oli per tal que no s'hi enganxi la massa.
2. Hi afegim l'aigua i l'oli.
3. Hi aboquem les farines.
4. Posem el llevat esmicolat al centre de la farina, la sal en una punta i el sucre en una altra.
5. En el moment que la màquina ho indica amb un xiulet, hi aboquem les llavors.
6. Quan comença el procés de cocció, fem uns talls amb un ganivet i hi posem una mica de llavors de rosella per decorar. 
7. Al final del procés, traiem el pa del motllo i el deixem damunt d'una reixeta perquè es refredi.

Programació de la panificadora
Pes: 750 g
Programa: Espnjós
Cocció: Mitjana

Resultat
Ha quedat un pa força compacte i gustós. La propera vegada, però, em sembla que provaré de posar-hi el sèsam una mica torradet; segur que li dóna un gustet molt bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...