dissabte, 18 de juny de 2011

Pa de farina de blat integral

Ingredients
400 ml d'aigua tèbia
200 g de farina integral de força (ecològica)
200 g de farina blanca de força
200 g de farina d'espelta integral (ecològica)
1 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de sucre
10 g de llevat fresc
2 cullerada sopera d'oli
Dos grapats de llavors de salvia hispanica (chia)
Un grapat de pinyons crus
Un grapat de pipes de gira-sol crues
Un grapat de pipes de carabassa crues
Un grapat de nous crues
Un grapat de goji




Elaboració
1. Untem el motllo amb oli per tal que no s'enganxi la massa.
2. Hi afegim l'aigua i l'oli.
3. Hi aboquem les farines.
4. Posem el llevat al centre de la farina, la sal en una punta i el sucre en una altra.
5. Quan la màquina ho indica, hi aboquem els fruits secs i les llavors de chia.
6. Quan comença el procés de cocció, fem uns talls amb un ganivet i hi posem una mica de farina blanca pel damunt, si volem donar-li un aspecte menys de pa de motlle. 
7. Al final del procés, traiem el pa del motllo i el deixem damunt d'una reixeta perquè es refredi.

Programació de la panificadora
Pes: 750 g
Programa: Integral
Cocció: Mitjana

Resultat
Ha quedat un pa boníssim. Tal vegada, però, hi falti una mica més de fruits secs. Ho hauré de tenir en compte per a la pròxima vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...