diumenge, 13 de maig de 2012

Pa tipus xapata

Avui vaig ràpid, no tinc gaire temps d'allargar-me explicant els detalls d'aquest superpa. Però no em puc estar de penjar-vos-en un parell de fotografies i recomanar-vos que el feu. Queda un pa amb una molla molt mengívola, extratendra i, el millor de tot, és molt fàcil de fer.

Només necessiteu: farina de força, aigua ben freda, sal, una mica de llevat, una mica d'oli i temps, que he descobert que és el gran aliat del pa. Ah! I pràcticament no es treballa la massa! Increïble!

Podeu obtenir la recepta, amb vídeo inclòs, al programa Robinfood, on l'Iban Yarza va explicar pas a pas com fer-lo.



Hi insisteixo: feu aquest pa i no us en penedireu! Us l'imagineu untat d'oli, amb una mica de tomàquet i amb un bon pernil? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...