dissabte, 26 de novembre del 2011

Pa d'espelta, sègol i llavors


Ingredients
320 ml d'aigua tèbia
300 g de farina de força blanca
100 g de farina d'espelta
100 g de farina d'espelta integral
80 g de farina de sègol
1/2 culleradeta de sucre
1 culleradeta de sal
2 culleradetes de llet en pols
9 g de llevat fresc
40 ml d'oli d'oliva
2 grapats de pipes de gira-sol crues
2 grapats de pipes de carabassa crues
2 grapats de llinosa


Elaboració
1. Untem el motllo amb oli per tal que no s'hi enganxi la massa.
2. Hi afegim l'aigua, la llet en pols i l'oli.
3. Hi aboquem les farines. 
4. Posem el llevat al centre de la farina, la sal en una punta i el sucre en una altra.
5. Quan el xiulet de la màquina ho indica, hi afegim les llavors (llinosa i pipes).
6. Al final del procés, traiem el pa del motllo i el deixem damunt d'una reixeta perquè es refredi.

Programació de la panificadora
Pes: 750 g
Programa: Normal
Cocció: Mitjana

Resultat
Un pa fantàstic, especialment bo quan encara és un punt calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...