300 ml d'aigua tèbia
200 g de farina blanca de força
100 g de farina d'espelta integral (biològica)
100 g de farina de sègol (biològica)
50 g de pipes de girasol fregides i salades
50 g de llavors de lli
1 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de sucre
20 g de llevat fresc
1 cullerada sopera d'oli
Molla de pa de tres farines |
Elaboració
1. Untem el motllo amb oli per tal que no s'enganxi la massa.
2. Hi afegim l'aigua i la cullerada d'oli.
3. Hi posem les 3 farines i una part de les llavors de lli i les pipes.
4. Posem el llevat al centre de la farina, la sal en una punta i el sucre en una altra.
5. Quan la màquina indiqui que s'hi poden afegir més ingredients, hi afegim la resta de llavors de lli i de pipes.
6. Al final del procés, traiem el pa del motllo i el deixem damunt d'una reixeta perquè es refredi.
Programació de la panificadora
Pes: 750 g
Programa: Integral
Cocció: Mitjana
Resultat
Boníssim! Pa tou i esponjós. Quan s'ha acabat de coure m'ha semblat que li faltava un pèl de cocció, però els integrals, almenys per al meu gust, són més bons si queden una miqueta crus. Demà em tocarà fer-ne més: quasi ens l'hem polit per sopar!
Quina bona pinta!
ResponEliminaBuenísimo el pan (que mi pani y yo intentaremos plagiar) y precioso el blog!
ResponEliminaEspero que tengas café porque vendré a visitarte seguido.
Un abrazo.
la molla és perfecta! m'agrada la combinació de farines que has fet.
ResponEliminaGràcies per la teva visita a comacasa-res! ara em faig seguidora del teu, que el pa m'encanta! en faig de tant en tant, fet a casa està boníssim! Aquest té molt bona pinta!!
ResponEliminaSegur que faràs molt seguidors!!! Ens anem parlant!
Teresa, precisament acabo de publicar la recepta del pa de llet semivictorià, inspirat en la teva recepta. Espero que t'agradi.
ResponElimina