Ingredients:
500 g de farina de força
350 g d'aigua
10 de llevat fresc
10 g de sal
Una mica de farina per posar a la superfície
El resultat va ser aquest. Per saber exactament el procés, vegeu el vídeo de Richard Bertinet. A mi em va semblar que ho feia igual, però el resultat... jutgeu vosaltres mateixos.
Consells:
· La rasqueta: Jo no en tenia, per tant vaig optar per usar una targeta de plàstic (sense banda magnètica). En el meu cas em sembla que va ser una d'una òptica, prèviament netejada, és clar!
· No netegeu la superfície de treball fins que tingueu el pa al forn. Si no, l'haureu de netejar unes quantes vegades!
· Tingueu paciència. Esperar que pugi la massa i fermenti requereix quasi una tarda, però val la pena.
· Calculeu l'espai de què disposeu al forn. Si no, us pot passar com a mi, que vaig haver de reconvertir una barra en una mena de tortell perquè no m'hi cabia a l'hora d'enfornar-la.
Com a primera experiència, no va estar malament. Però és evident que necessito millorar. Ep! Però van quedar boníssims, eh?
Quin món aquest del pa!! Enhorabona pels pans doncs!
ResponEliminaRoger