Ingredients (per a unes 9 - 10 magdalenes)
100 g de sucre morè
2 ous
125 ml d'oli d'oliva (en la recepta original, de gira-sol)
125 ml de llet
175 g de farina de força
Mig sobre de llevat de postres (tipus Royal)
Ratlladura de mitja pela de llimona
Xocolata esmicolada (opcional)
2. A poc a poc hi afegim la farina i la llevadura.
3. Quan tot estigui ben barrejat i sense grumolls, deixem la barreja a la nevera durant uns 20 minuts.
4. Preescalfem el forn a 200 ºC.
5. Traiem la pasta de la nevera i omplim els motllos fins a tres quartes parts de la seva capacitat, aproximadament.
6. Si es vol, s'hi pot posar una mica de sucre al damunt o bé petits trossets de xocolata o panses.
7. Posem les magdalenes al forn durant uns 20 minuts, si fa no fa.
8. Quan estiguin cuites, deixem que es refredin abans de cruspir-nos-les.
Comentaris
Han quedat boníssimes, tot i que no gaire dolces, però potser val més així. Segur que repetiré o, fins i tot, en faré cada setmana!
Comentaris
Han quedat boníssimes, tot i que no gaire dolces, però potser val més així. Segur que repetiré o, fins i tot, en faré cada setmana!
com m'agraden les magdalenes! A Lleida en solíem tenir unes de pròpies però s'ha perdut i només les trobes a una pastisseria i faré el que pugui per intentar emular aquell gust tan característic!!
ResponEliminaRoger
Roger, reconec que les vaig fer una mica pensant a retrobar el gust de les magdalenes del poble de ma mare, a l'Aragó, que menjo de tant en tant. Tot i que no són iguals que aquelles, alguna cosa tenen que me les recorden. Seguirem practicant!
Elimina