diumenge, 21 d’abril de 2013

Magdalenes d'Aragó


Ja fa uns mesos, vaig publicar una recepta de magdalenes. Ara hi torno fent la versió de la Montserrat Seguí, del llibre Cuinar és senzill, on hi ha les que anomena magdalenes d'Aragó.

Ingredients (per a unes 12 - 15 magdalenes mitjanes)

180 g de sucre
2 ous
125 ml d'oli d'oliva
150 ml de llet
225 g de farina
2 culleradetes rases de llevat de postres (tipus Royal)
1 pela de llimona
Xocolata esmicolada (opcional)



Elaboració

1. En un cassó, posem a foc suau l'oli i la pell de llimona i deixem que estigui una mica cuita.
2. Quan l'oli estigui fred, el barregem amb el sucre i ho remenem bé.
3. Hi afegim els dos rovells d'ou, la llet i la farina mesclada amb el llevat.
4. Muntem les clares al punt de neu i les incorporem a la resta.
5. Deixem reposar una mica la massa (10-15 minuts).
6. Si hi poseu trossets de xocolata, incorporeu-la en aquest moment a la massa. Jo he tallat a trossos mitja rajola de xocolata.
7. Ompliu els motllos fins a tres quartes parts de la seva capacitat.
8. Escalfeu el forn a 150ºC i enforneu les magdalenes durant uns 20 - 25 minuts.


Comentaris
Queden molt flonges i són un berenar fàcil de transportar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...